Genieten in alle comfort

Thuis komen in een aangename leefomgeving is ontzettend belangrijk voor het algemeen welzijn en welbevinden van u en uw gezin. Niet alleen de juiste temperatuur in de juiste ruimte op het gepaste tijdstip speelt daarbij een rol, maar ook op gebruiksgemak én rendabiliteit zetten we steevast in. Bij Augustus kijken we dag in dag uit hoe we u maximaal kunnen ontzorgen.

Waarom een totaaloplossing?

Een doordacht energieplan heeft een rechtstreekse invloed op uw energiefactuur. Des te meer door de forse stijging van de energieprijzen, speelt energie-efficiëntie een niet te onderschatten rol. Zo kunnen zonnepanelen tijdens de warmere zomermaanden energie opwekken voor het afkoelen van uw woning en kan een warmtepomp energie of warmte onttrekken van de buitenlucht, zon of omliggende aarde voor het verwarmen van lucht of water in huis. Samen met u werken we een duurzaam en rendabel energieplan uit.

Onze individuele oplossingen voor thuis

Misschien hebt u al bepaalde installaties voor het opwarmen, afkoelen of ventileren van uw huis en bijhorende voorzieningen die absoluut nog niet aan vervanging toe zijn. Ook dan kunt u uiteraard bij ons terecht voor individuele oplossingen, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een warmtepomp of zonnepanelen.

Airconditioning

Zonne-energie

Warmtepompen

Ventilatie

Contacteer ons voor een analyse en totaaloplossing

Elke woonst is anders en dat vraagt om persoonlijk advies. Zo mag de temperatuur in uw home-office doorgaans wat lager liggen dan in uw leefruimte en ook het aantal personen waarmee u samenleeft kan uw nood op gebied van energie en ventilatie beïnvloeden. We lichten onze aanpak graag toe tijdens een kennismakingsgesprek!

Hoe maken wij het verschil?

De focus van Augustus ligt resoluut op het treffen van energiebesparende maatregelen die tegelijkertijd uw levenscomfort verhogen. Dit enerzijds door in te zetten op maatwerk en anderzijds door uitsluitend met hoogwaardige materialen te werken. Samenwerken met Augustus betekent:

  • Een analyse op locatie voor de best mogelijke dienstverlening;
  • Eén contact, van montage tot dienst-na-verkoop;
  • Kunnen rekenen op een 24/7 wachtdienst voor eigen installaties;
  • Interventie binnen de 48 uur (mits onderhoudscontract);
  • Genieten van alle voordelen van ons Daikin-Superdealerschap.

Daikin Superdealer: wat betekent dit voor u?

Door op internationaal niveau consistent in te zetten op research en development – of het nu over verwarming, luchtbehandling of koeltechnieken gaat – staat Daikin als Belgische marktleider garant voor het produceren van kwalitatieve, innovatieve en uiterst efficiënte oplossingen op het gebied van klimaatregeling voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen. Met het Superdealership bevestigt Daikin dat al onze techniekers de nodige opleidingen en erkenningen op zak hebben om haar installaties op een uiterst professionele manier te plaatsen en te onderhouden. Dankzij deze erkenning staan we bovendien in rechtstreeks contact met de fabrikant en kunnen we uiterst voordelige prijzen aanbieden.

Maximaal comfort

Hoge kwaliteit

Energierendement

Intelligente regeling

Over ons

Het Augustus van vandaag is een resultaat van intussen meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen en plaatsen van koel- en airconditioninginstallaties. Dit evolueerde doorheen de tijd naar het plaatsen en onderhouden van energiezuinige HVAC totaaloplossingen voor particuliere woningen en kantoorgebouwen – met onder meer vooruitstrevende warmptepompen, hoogrendementsventilatie en zonne-energie – tot het volledig uitdenken, -tekenen en opbouwen van industriële koel- en vriesinstallaties.

Comfort

Uw comfort is vanaf een eerste kennismaking tot een effectieve installatie onze drijfveer.

Op maat

Maatwerk is onze sleutel tot een duurzaam, energie-efficiënt klimaatbeheersysteem.

Innovatie

Wij beloven een feilloze, propere plaatsing en bieden tot 8 jaar garantie op door ons geplaatste toestellen.

Inspiratie voor thuis

Niets is fijner dan van een huis een uiterst comfortabele thuis te maken! Samen met onze klanten nadenken over hoe we dit op de best mogelijke manier kunnen realiseren, maakt elk project uniek en dat is wat ons dag in dag uit drijft! We nemen u graag even mee in onze virtuele showroom.

Particuliere woning te Willebroek

Deze prachtige nieuwbouwwoning is de definitie van comfortabel wonen zelve.
In beeld zie je een prachtig wandtoestel van Daikin dat vlekkeloos in het interieur versmelt.

In deze woning plaatsten we niet enkel airconditioning, maar hebben we er meteen alles aan gedaan om het wooncomfort van de bewoners 24/7 te waarborgen. Van een D+ ventilatiesysteem dat de warmte van de afgevoerde lucht recupereert om er de koelere buitenlucht mee voor te verwarmen,

tot de airco’s en ook een heleboel zonnepanelen. Allen tezamen creëren ze niet alleen een aangenaam klimaat in huis, maar maken ze de woonst ook bijna energie-neutraal en zorgen ze dus voor een minimale ecologische voetafdruk.

Dit zeggen onze klanten

Via de woonbeurs in Mechelen kwam ik in contact met Hein Augustus en al snel bleek dat we elkaar goed begrepen, onder andere door onze zeer gelijkaardige woon- en gezinssituatie. Mijn partner en ik zochten volop naar de juiste specialisten voor ons nieuwbouwproject, daar het vaak geen sinecure is om het werk van meerdere aannemers goed op elkaar af te stemmen. Hein’s insteek was, vanaf het eerste contact, ons zoveel mogelijk te ontzorgen dankzij een doordachte totaaloplossing.

Van het voorzien van vloerverwarming tot de warmtepomp, ventilatie en zonnepanelen… de werken startten op datum en werden tot in de puntjes uitgevoerd zoals we waren overeengekomen. Ook na de plaatsing kon ik nog met vragen bij Hein terecht en werd ik ontzettend vriendelijk verdergeholpen. Tot op vandaag de dag beveel ik Augustus volmondig aan bij kennissen, vrienden en familie.

— Bob A.

5/5

Augustus vormde – op aanraden van mijn broer – onze accumulatieverwarming (op nachttarief) om naar een lucht/lucht warmtepomp en onze elektrische warm-waterboiler werd vervangen door een warmtepompboiler, nadat men uitgebreid de tijd had genomen om de noden die we hadden te bespreken.

Naast de dalende energiefactuur, zijn we enorm enthousiast over de kennis waarover de firma beschikt, de netheid waarmee de werken werden uitgevoerd, het initiatief dat de ploeg toonde bij een onvoorzien obstakel en de offerte die tot op de komma werd gerespecteerd. Blij dat ik de raad van mijn broer heb opgevolgd!

— Luc M.

5/5