Op maat gemaakt,
intelligent energieplan

Bij Augustus hebben we een tweedelige missie: uw comfort verhogen en tegelijkertijd uw energiefactuur helpen verlagen. En om dat te doen, zetten we resoluut in op het grondig bestuderen van uw bedrijf, de ruimtes, eventuele bestaande systemen en uiteraard ook uw eigen voorkeuren op gebied van verwarming, koeling en ventilatie voor u en uw collega’s. Dag in dag uit stellen we alles in het werk voor een aangenamer, energie-efficiënt leef- en werkklimaat in kantoren of kantoorruimtes en winkels tot zelfs een rendabeler energieplan voor supermarkten, industriële koelcellen en vriesruimtes.

Inhouse energie-advies

Naast onze hoogwaardige toestellen en materialen, uitgebreide servicecontracten en een snel en rechtstreeks klantencontact, onderscheiden we ons voornamelijk dankzij onze uiterst ervaren inhouse studiedienst. Door elk aspect van uw business in kaart te brengen en naar een totaaloplossing van verschillende systemen – van zonne-energie tot optimale warmterecuperatie en slimme luchtventilatie/circulatie – te kijken, bent u zeker van het meest duurzame, rendabele energieplan. Dat maakt het bovendien niet alleen financieel interessant, het helpt ook uw ecologische voetafdruk aanzienlijk te verlagen.

HVAC Installaties

Professionele koeling

De voordelen van een onderhoudscontract

In heel wat sectoren wordt door verzekeringsmaatschappijen een onderhoudscontract op koeltechnische en andere installaties verplicht. Wij raden een onderhoudscontract vooral aan voor het waarborgen van de hoogst mogelijke bedrijfszekerheid en de rendabiliteit (zowel in energie-efficiëntie als financieel) van al uw verwarm-, koel-, ventilatie- en andere energiesystemen. Bovendien geniet u daarbij van de voordelen van ons Daikin Superdealership en een 24/7 wachtdienst voor dringende interventies.  

Duurzaamheid

Hoe u het ook draait of keert, de mens stelt de kwetsbaarheid van moeder natuur op verschillende manieren op de proef. Bij Augustus trachten we aan de hand van een doordacht energieplan bedrijven zo autonoom mogelijk te maken op gebied van energieverbruik. Niet alleen zonne-energie maar ook uiterst efficiënte warmterecuperatie en ventilatie dragen daartoe bij. We zetten maximaal in op een beter klimaat en dat zowel binnen- als buitenshuis.

Veiligheid

Zeker op industriële sites speelt veiligheid een onontbeerlijke rol, zowel tijdens als na onze initiële dienstverlening. Onze verschillende certificeringen met bijhorende diploma’s en periodieke bijscholingen – van Rescert voor zonne-energie tot alle vereisten om een Daikin Superdealer te mogen zijn – maken dat u geniet van een uiterst professionele plaatsing en optimaal onderhoud van de door u gekozen installaties.

Technieken

Onze jarenlange expertise stelt ons in staat om slimme technieken toe te passen die uw bedrijf autonomer maken op gebied van energieverbruik, waardoor u niet alleen uw steentje bijdraagt aan het milieu, maar tegelijkertijd ook heel wat kosten bespaart. Zo kunnen we dankzij een grondige analyse bijvoorbeeld energie uit uw productieprocessen (op bepaalde tijdstippen) gebruiken om uw wagenpark van stroom te voorzien. Doordat we alle systemen onder één dak beheren, kunnen we de meest rendabele oplossing creëren en razendsnel servicen indien nodig!

Nood aan een doordacht, duurzaam energieplan?

Bij Augustus nemen we uitgebreid de tijd om uw bedrijf en haar energie-efficiëntie grondig onder de loep te nemen. Met behulp van uiterst hoogwaardige installaties en een team van gediplomeerde medewerkers bouwen we een zo aangenaam mogelijk energieklimaat met het oog op een zo laag mogelijke energiekost. Benieuwd?

Daikin Superdealer: wat betekent dit voor u?

Door op internationaal niveau consistent in te zetten op research en development – of het nu over verwarming, luchtbehandling of koeltechnieken gaat – staat Daikin als Belgische marktleider garant voor het produceren van kwalitatieve, innovatieve en uiterst efficiënte oplossingen op het gebied van klimaatregeling voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen. Met het Superdealership bevestigt Daikin dat al onze techniekers de nodige opleidingen en erkenningen op zak hebben om haar installaties op een uiterst professionele manier te plaatsen en onderhouden. Dankzij deze erkenning staan we bovendien in rechtstreeks contact met de fabrikant en kunnen we uiterst voordelige prijzen aanbieden.

Wil je graag meer details over de technische specificaties van Daikin’s toestellen? Via onderstaande link kan je de commerciële brochure van onze leverancier raadplegen.

 

Comfort

Uw comfort is vanaf een eerste kennismaking tot bij het bestuderen en uittekenen van uw energieplan en het plaatsen en onderhouden van uw installaties onze drijfveer.

Innovatie

Door onze expertise te delen met Daikin en dankzij een continue investering in onderzoek en ontwikkeling door de marktleider zelf, geniet u van de sterkste en meest vooruitstrevende installaties op de markt.

Service

Dankzij een rechtstreeks contact met de fabrikant, kunnen we u met de juiste tools op de snelst mogelijke manier servicen.

Dit zeggen onze klanten

Reeds sinds 1968 bouwen we bij Moeyersons NV vrachtwagens en opleggers op maat. Het plaatsen van professionele verwarming en koeling voor onder andere speciale medische en labo-technische toepassingen is daarvan een belangrijk onderdeel. Op de markt zijn er voor dit soort maatwerk weinig spelers met het creatieve denkvermogen, het oog voor detail en de correctheid van Augustus – het mag gezegd.

Na een eerste telefoontje maakten we op korte termijn kennis met zaakvoerder Hein en dat evolueerde snel in een concreet voorstel – dat nota bene tot op de cent werd (en nog steeds wordt) gevolgd – en een effectieve plaatsing. Tot op vandaag kunnen we alleen maar lovend zijn over onze samenwerking.

— Frans Van Severen
Zaakvoerder Moeyersons NV

5/5

In 2011 verhuisden we onze activiteiten naar Zwijndrecht, in een kantoorgebouw met heel wat glaspartijen. Tijdens de zomermaanden warmde het gebouw niet alleen te snel op, ook ventilatie was een probleem en ons serverlokaal diende van extra koeling te worden voorzien. Uit alle leveranciers in de buurt die we contacteerden, bleek Augustus de meest deskundige (kwam met gerichte oplossingen voor de problemen die zich stelden) en ook de raming van de kosten was zeer correct. We zagen op elk vlak een betrouwbare partner en genieten nog steeds van een feilloze dienst-na-verkoop. Een sterke aanrader!

— Johan Steenackers
Messer Group

5/5

In onze SPAR winkel te Mechelen kregen we in het verleden te maken met klachten van buurtbewoners omwille van de geluidshinder die onze koelinstallaties veroorzaakten. Vandaag de dag kunnen wij ons als ondernemers zonder zorgen focussen op de zaak en dat omwille van een ingenieus plan van Hein Augustus. Dankzij nieuwe buiten-units met afgesloten luchtschachten en een supplementaire geluidswand kan je onze installaties niet meer horen. Zijn probleemoplossend denkvermogen, persoonlijke aanpak en bereikbaarheid zijn tot op vandaag de dag een geschenk!

— Kristof Merckx
Zaakvoerder SPAR Merckx Voeding

5/5

Tijdens de zomermaanden kan de temperatuur in ons rouwcentrum – en dan vooral in de aula – enorm oplopen tijdens plechtigheden met veel aanwezigen en in de winter is wat bijverwarmen geen overbodige luxe. Dankzij de combinatie van een warmtepomp met zonnepanelen en airco’s, kunnen wij het hele jaar door een aangename omgeving creëren en tegelijkertijd onze energiekosten in de hand houden. Van bij het uitwerken van een aan de omgeving aangepast energieplan tot de uiteindelijke uitvoering van de werken is alles prima verlopen. En last but not least: de ploeg liet alles spic en span achter. Wat kan een mens nog meer verwachten?

— Joris Van Capellen
Gedelegeerd Bestuurder Uitvaartzorg Van Raemdonck

5/5