Tijdelijk extra koeling nodig?

Misschien hebt u een bedrijfsevent, verzorgt u uitzonderlijk catering op verplaatsing, hebt u een defect aan een oude installatie of bent u gewoon tijdelijk op zoek naar extra koelcapaciteit?

Dan kunt u bij ons ook terecht voor het huren van een koelwagen. Deze zijn allemaal uitgerust met krachtige koelinstallaties die zelfs bij zeer hoge buitentemperaturen voldoende koeling genereren om uw producten optimaal vers te houden.

Afmetingen koelwagen: L 2,70 x B 1,50 x H 2,10
MTM: 2,7 T

Ook voor een feest of event

Ook particuliere klanten kunnen bij ons terecht voor het huren van een koelwagen. Hoewel heel wat mensen van een gezellig tuinfeest houden, denk maar aan een een communiefeest of jubileum, is er vaak niet voldoende koeling aanwezig om het eten en drank voor een grotere groep genodigden goed te bewaren en fris te serveren. Zelfs tegen de heetste zomerdagen zijn onze koelwagens gedurende lange tijd bestand. Ze zijn bovendien allemaal van het type aanhangwagen; u hebt dus enkel een rijbewijs BE of CE en een trekhaak nodig om ze eender waar in Vlaanderen te gebruiken. Om u maximaal te ontzorgen, kunnen we deze ook komen brengen en weer ophalen!

Bij afhaling

Wilt u een koelwagen huren?

Wilt u uw koelcapaciteit tijdelijk vergroten? Geef dan gerust een seintje en dan zorgen wij dat u uw bedrijfs- of feestelijke activiteiten zorgeloos kunt verderzetten.