Meer dan koelen alleen

Airco’s kunnen zowel koelen als verwarmen en dat doen ze bovendien – dankzij het wartepompprincipe – bijzonder energiezuinig. En er is meer: ze regelen niet alleen de temperatuur, maar zorgen ook voor een evenwichtig en gezond binnenklimaat door lucht te filteren en zowel de toevoer van verse lucht als de luchtvochtigheid bij te sturen. Stuifmeel en onaangename geuren in huis zijn daardoor definitief verleden tijd. Neem ‘air-conditioning’ voortaan dus maar heel letterlijk!

Optimaal gebruiksgemak

Dat airco’s de dag van vandaag echte binnenklimaat-regelaars zijn, vertellen we niet zomaar. Ze zijn de voorbije jaren enorm geëvolueerd. Zo zijn ze fluisterstil, waardoor ze in een home-office of kinderkamer niet voor overlast zorgen, en kunnen ze dankzij hun horizontale en verticale swing lucht gelijkmatig in een ruimte verdelen, zelfs tot in de kleinste hoekjes. En ook dat is niet alles! Via de afstandsbediening of via uw domotica-installatie kunt er bovendien voor zorgen dat koude lucht zich via het plafond verspreidt en een warme luchtstroom zich naar beneden richt, dat de toestellen via timers of bewegingssensoren in spaarstand gaan of dat uw omgevingstemperatuur continu wordt bijgestuurd, waardoor u uw toestel niet meer moet in- of uitschakelen. Dat is niet alleen aangenamer wonen, maar ook tot wel 30% energie besparen in vergelijking met een klassiek model.

Daikin: de voordelen

Bij Augustus werken we met Daikin toestellen en dat is een heel bewuste keuze. Als internationale speler zetten ze enorm hard in op kwaliteit, innovatie en energie-efficiëntie waardoor u niet alleen van een optimaal leefklimaat geniet, maar ook van een duurzaam product met een ongeëvenaarde levensduur.

Dankzij onze erkenning als Superdealer door deze Belgische marktleider, staan we in rechtstreeks contact met de fabrikant en kunnen we u optimaal servicen aan de best mogelijke prijs. Van een intelligente regeling tot meer welzijn en een lagere energiefactuur… dat is werken met Daikin.

Maximaal comfort

Hoge kwaliteit

Energierendement

Intelligente regeling

Personaliseren

Voor sommigen mag een airco niet teveel aandacht trekken in huis, andere mensen maken er dan weer graag een echte eyecatcher van. Eén ding is zeker: wij kunnen ervoor zorgen dat uw toestel feilloos in uw interieur past. Van haast onzichtbare inbouwcassettes tot een vrijstaand vloer- of wandmodel in elegant zilver of stijlvol antraciet – you name it!

Onze airco’s voor particulieren

Naast de mogelijkheid om toestellen te personaliseren, hebt u uiteraard ook de keuze uit verschillende modellen, zowel voor aan een wand als op de vloer, en ook inbouwsatellietmodellen behoren tot de mogelijkheden.

Wandmodel

Comfort | Design | URURU-SARARA

Vloermodel

Comfort | Design

Inbouwsateliet

Op maat gemaakt

Ontdek het volledige HVAC aanbod van Daikin

Verdiept u zich thuis graag wat verder in onze wereld? Via de link hieronder kan je de commerciële brochure (met technische informatie en specificaties) voor onder andere lucht/lucht warmtepompen van Daikin raadplegen.

Onderhoudstip

Net zoals uw wagen of uw verwarmingsketel best op regelmatige tijdstippen een onderhoud krijgt, is dat voor een airco niet anders. Bij Augustus doen we uiteraard met veel plezier een jaarlijks onderhoud van al uw HVAC (Heating – Ventilation – Airconditioning – Cooling) installaties. Maar vooral belangrijk om weten is dat uw toestel bij het aanzuigen en zuiveren van de lucht in huis ook stofdeeltjes opneemt, waardoor uw filters vuil worden en daardoor na enige tijd minder goed hun werk doen. Door ze minstens twee keer per jaar te reinigen, geniet u altijd van een aangenaam leefklimaat in huis. We leggen u bij een installatie graag uit hoe u dat eenvoudig doet.

Wist u dat?

Wist u dat u dankzij het multi-split systeem het klimaat in verschillende kamers kunt regelen met één enkele buiten-unit? Deze nieuwe manier van werken maakt het geheel een pak discreter, onderhoudsvriendelijker en bovendien ook energiezuiniger! Het bespaart u ook heel wat plaats buitenshuis, wat dit systeem toegankelijk maakt voor elk type woning.

Contacteer ons voor vrijblijvend advies

Kunnen we voor u een offerte opmaken? Zeker weten! Maar we denken vooral samen met u na over het meest efficiënte energieplan, gebaseerd op (de aard van) de ruimte(s) in uw woning en uw persoonlijke wensen. Zo mag de temperatuur in uw home-office doorgaans wat lager liggen dan in uw leefruimte en kan ook het aantal personen waarmee u samenleeft uw nood op gebied van energie en ventilatie beïnvloeden. We lichten onze aanpak graag toe tijdens een kennismakingsgesprek!