Industry

De meeste industriële sites hebben heel wat energie nodig om hun (productie)processen op maximale capaciteit te laten draaien en dan is zoveel mogelijk groene stroom geen overbodige luxe. Maar dat is niet alles! Ze zijn eigenlijk altijd voorzien van een MCC (Motor Control Center) – een soort technisch middelpunt dat alle motor-aangedreven installaties stuurt en controleert – die ook van voldoende koeling moet worden voorzien voor een optimale werking. Bij Augustus zorgen we er niet alleen voor dat alles in de meest gunstige omgeving kan werken, maar dat alles ook bij een eventuele storing of panne blijft werken. U maximaal ontzorgen is altijd de doelstelling.

Datacenters en serverlokalen

Net zoals de MCC’s de continuïteit van industriële productieprocessen waarborgen, doen datacenters en serverlokalen dat voor computerservers met digitale data en applicaties die dag en nacht, jaar na jaar moeten blijven draaien. Doorgaans werkt men daar met een splitsysteem, om in de zomer te kunnen koelen en in de winter eventueel wat bij te warmen, en een extra veiligheid die ervoor zorgt dat de installatie kan blijven draaien bij een eventuele technische storing. Grote temperatuurschommelingen kunnen nefast zijn voor uw belangrijke bedrijfsdata en dat sluiten we op die manier volledig uit. Dankzij de technologie van vandaag kunt u dit allemaal van op afstand monitoren en zelfs bijsturen indien nodig!

Nood aan een doordacht, duurzaam energieplan?

Bij Augustus nemen we uitgebreid de tijd om uw bedrijf en haar energie-efficiëntie grondig onder de loep te nemen. Met behulp van uiterst hoogwaardige installaties en een team van gediplomeerde medewerkers bouwen we een zo aangenaam mogelijk energieklimaat met het oog op een zo laag mogelijke energiekost. Benieuwd?