Specials

Onze speciale toepassingen beperken zich niet tot de technische installaties van rijdende koel- of vriescellen voor supermarktketens of consoorten, maar ook mobiele kantoren of studio’s en zelfs medische ruimtes zijn voor ons niets nieuws. Een slimme ruimtelijke ordening, stijlvolle inrichting en digitalisatie spelen in veel gevallen een belangrijke rol.

Klant in de kijker: Moeyersons

De samenwerking met Moeyersons – reeds decennialang de referentie voor kastopbouw op en herstelling van opleggers en vrachtwagens – schept een mooi beeld van ons maatwerk. Van een kantoorruimte met Daikin Multi-Inverter Systeem (koelen en verwarmen) voor het best mogelijke klimaat in eender welk seizoen tot een mobiele praktijk in opdracht van UZ Antwerpen voor het testen van vrouwen op borstkanker. De toestellen in deze laatste toepassing moeten een continue temperatuur genieten, wat wordt mogelijk gemaakt dankzij onze airco’s en een supplementaire set batterijen die ervoor zorgt dat alle apparatuur ook bij stilstand van de wagen (op locatie of zelfs ’s nachts op een staanplaats) kan blijven werken.

Nood aan een doordacht, duurzaam energieplan?

Bij Augustus nemen we uitgebreid de tijd om uw bedrijf en haar energie-efficiëntie grondig onder de loep te nemen. Met behulp van uiterst hoogwaardige installaties en een team van gediplomeerde medewerkers bouwen we een zo aangenaam mogelijk energieklimaat met het oog op een zo laag mogelijke energiekost. Benieuwd?