Professionele koeling

Sinds onze fusie met De Beck Koeltechniek hebben we een enorme kennis en ervaring in het ontwerp, de installatie en het onderhoud van koeltechnische installaties voor industrie en food service. Voor industriële projecten is bedrijfszekerheid onze topprioriteit en uiteraard zetten we ook maximaal in op gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijkheid. 

U moet als ondernemer blindelings op een goede werking van uw koelsysteem kunnen vertrouwen en dat maken wij waar door niet alleen uitsluitend met geschoolde en gecertificeerde koeltechniekers te werken, maar ook door 24/7 bereikbaar te zijn voor dringende interventies.

Onze expertises

Onze expertises situëren zich voornamelijk in de industriële en tertiaire sector. Dankzij onze inhouse studiedienst kunnen we ook op grote schaal een slim, duurzaam en rendabel energieplan uittekenen, realiseren en onderhouden. We sommen graag even de meest courante toepassingen op.

Industry

Van het koelen van data centers en serverlokalen tot Motor Control Centers (MCC’s – het technische hart van motor-aangedreven industriële installaties).

Food service

Van de productie van koel- en vriescellen voor grootkeukens, retail en grote huishoudens tot de verkoop van koeltogen en wandkoelingen.

Specials

Ons maatwerk is een van onze grote troeven. Zelfs in vrachtwagens kunnen we een klimaatgecontroleerde omgeving creëren.

Koelen met CO2

Een enorme kracht binnen onze dienstverlening is onze ervaring in het koelen met CO2. De overheid stuurt al enkele jaren aan op koudemiddelen met een laag GWP (Global Warming Potential) en dat wilt zeggen dat er voor installaties met ammoniak – bovendien giftig en licht-brandbaar  en koolwaterstoffen (brandbaar) alsmaar strengere veiligheidseisen gelden.

Bij Augustus geloven we steevast dat iedereen binnen de industrie op termijn de overstap naar CO2 zal moeten maken. Mede dankzij de huidige detectie-, alarm- en ventilatiesystemen is dit dus niet alleen de meest milieuvriendelijke, maar ook de meest veilige manier van koelen op de markt.

Op zoek naar een duurzame manier van koelen?

Bij Augustus werken we dag in dag uit aan slimme, duurzame en rendabele energieplannen en zetten we maximaal in op uw veiligheid en het beschermen van onze kwetsbare planeet. Benieuwd naar hoe wij te werk gaan? We maken graag een afspraak om kennis te maken!