Food service

De kennis en ervaring in het ontwerp, de installatie en het onderhoud van industriële koeltechnische installaties hebben we grotendeels te danken de samenwerking met De Beck Koeltechniek die in 2000 werd opgestart. Sindsdien is het het een van onze stokpaardjes. Van een ‘lege doos’ een industriële site met koel- en vrieskamers, -tunnels en schokvriesruimtes, is voor ons niks nieuws. We zitten graag samen met u aan tafel om samen een duurzaam en rendabel energieplan uit te werken. 

In de kijker: Simply Fresh

Wat we doorheen de jaren realiseerden bij Simply Fresh te Mechelen is een mooie referentie van wat we ook voor andere industriële sites kunnen betekenen. Van een koelcentrale met zeven koelcellen, twee snelkoelers en een diepvries in 2003 en een extra koelcel (6x12x5,5m) in 2007 tot het plaatsen van maar liefst 450 zonnepanelen in 2010. En dat is niet alles; de voorbije jaren werd alle koeling opgebouwd naar CO2  -installaties – een trend die de komende jaren alsmaar meer aan belang zal winnen. 

Naast de koel- en vriescellen die we voor Simply Fresh op maat maakten, kunnen we ook voor andere tertiaire bedrijven allerhande koelingen realiseren. Dat kan gaan van koel- en vriescellen voor grootkeukens, supermarkten en grote huishoudens tot verschillende types koeltogen en wandkoelingen voor retailers en slagerijen. Wat het type koeling ook moge zijn, we maken dag in dag uit het verschil door uw noden grondig te bespreken en steevast in te zetten op een zo hoog mogelijke energie-efficiëntie. Zo kunt u niet alleen zeker zijn van de kwaliteit van uw producten en dienstverlening, maar u ook zorgeloos focussen op uw dagdagelijkse activiteiten.

Nood aan een doordacht, duurzaam energieplan?

Bij Augustus nemen we uitgebreid de tijd om uw bedrijf en haar energie-efficiëntie grondig onder de loep te nemen. Met behulp van uiterst hoogwaardige installaties en een team van gediplomeerde medewerkers bouwen we een zo aangenaam mogelijk energieklimaat met het oog op een zo laag mogelijke energiekost. Benieuwd?