Bedankt voor je bericht

Bedankt voor het versturen van je bericht.

Wij gaan hier zo snel mogelijk mee aan de slag en komen hierop terug.

Heb je dringende vragen? Aarzel niet om ons te contacteren op 015 51 71 06.

Fijne dag!

Team Augustus

Onze troeven

Bij Augustus zetten we in op het zo best mogelijk servicen van onze klanten. Dat doen we enerzijds door van bij aanvang mee te denken over een energieplan dat uw levens- of werkcomfort verhoogt en tegelijkertijd uw energiefactuur doet dalen.
Dankzij een eigen ontwerp- en studiedienst kunnen we een project volledig opbouwen volgens uw verwachtingen, afgestemd op elke ruimte en haar specifieke noden op vlak van verwarming, koeling en ventilatie met het oog op creëren van het best mogelijke klimaat. We maken dag in dag uit het verschil met één direct contact, van montage tot dienst-na-verkoop en een 24/7 wachtdienst voor dringende interventies. En last but not least: dankzij ons Daikin Superdealership staan we in rechtstreeks contact met de fabrikant en kunnen we uiterst voordelige prijzen aanbieden.

Daikin Superdealer: wat betekent dit voor u?

Door op internationaal niveau consistent in te zetten op research en development – of het nu over verwarming, luchtbehandling of koeltechnieken gaat – staat Daikin als Belgische marktleider garant voor het produceren van kwalitatieve, innovatieve en uiterst efficiënte oplossingen op het gebied van klimaatregeling voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Comfort

Uw comfort is vanaf een eerste kennismaking tot een effectieve installatie onze hoofdzorg.

Innovatie

Door onze expertise te delen met Daikin en dankzij een continue investering in onderzoek en ontwikkeling door de marktleider zelf, geniet u van de sterkste en meest vooruitstrevende installaties op de markt.

Rendement

De combinatie van hoogwaardige toestellen met een doordacht energieplan is financieel zeer gunstig. We kunnen uw rendement op voorhand volledig berekenen!

Dit zeggen onze klanten

Reeds sinds 1968 bouwen we bij Moeyersons NV vrachtwagens en opleggers op maat. Het plaatsen van professionele verwarming en koeling voor onder andere speciale medische en labo-technische toepassingen is daarvan een belangrijk onderdeel. Op de markt zijn er voor dit soort maatwerk weinig spelers met het creatieve denkvermogen, het oog voor detail en de correctheid van Augustus – het mag gezegd.

Na een eerste telefoontje maakten we op korte termijn kennis met zaakvoerder Hein en dat evolueerde snel in een concreet voorstel – dat nota bene tot op de cent werd (en nog steeds wordt) gevolgd – en een effectieve plaatsing. Tot op vandaag kunnen we alleen maar lovend zijn over onze samenwerking.

— Frans Van Severen
Zaakvoerder Moeyersons NV

5/5

Via de woonbeurs in Mechelen kwam ik in contact met Hein Augustus en al snel bleek dat we elkaar goed begrepen, onder andere door onze zeer gelijkaardige woon- en gezinssituatie. Mijn partner en ik zochten volop naar de juiste specialisten voor ons nieuwbouwproject, daar het vaak geen sinecure is om het werk van meerdere aannemers goed op elkaar af te stemmen. Hein’s insteek was, vanaf het eerste contact, ons zoveel mogelijk te ontzorgen dankzij een doordachte totaaloplossing.

Van het voorzien van vloerverwarming tot de warmtepomp, ventilatie en zonnepanelen… de werken startten op datum en werden tot in de puntjes uitgevoerd zoals we waren overeengekomen. Ook na de plaatsing kon ik nog met vragen bij Hein terecht en werd ik ontzettend vriendelijk verdergeholpen. Tot op vandaag de dag beveel ik Augustus volmondig aan bij kennissen, vrienden en familie.

— Bob A.

5/5

Augustus vormde – op aanraden van mijn broer – onze accumulatieverwarming (op nachttarief) om naar een lucht/lucht warmtepomp en onze elektrische warm-waterboiler werd vervangen door een warmtepompboiler, nadat men uitgebreid de tijd had genomen om de noden die we hadden te bespreken.

Naast de dalende energiefactuur, zijn we enorm enthousiast over de kennis waarover de firma beschikt, de netheid waarmee de werken werden uitgevoerd, het initiatief dat de ploeg toonde bij een onvoorzien obstakel en de offerte die tot op de komma werd gerespecteerd. Blij dat ik de raad van mijn broer heb opgevolgd!

— Luc M.

5/5

In 2011 verhuisden we onze activiteiten naar Zwijndrecht, in een kantoorgebouw met heel wat glaspartijen. Tijdens de zomermaanden warmde het gebouw niet alleen te snel op, ook ventilatie was een probleem en ons serverlokaal diende van extra koeling te worden voorzien. Uit alle leveranciers in de buurt die we contacteerden, bleek Augustus de meest deskundige (kwam met gerichte oplossingen voor de problemen die zich stelden) en ook de raming van de kosten was zeer correct. We zagen op elk vlak een betrouwbare partner en genieten nog steeds van een feilloze dienst-na-verkoop. Een sterke aanrader!

— Johan Steenackers
Messer Group

5/5

In onze SPAR winkel te Mechelen kregen we in het verleden te maken met klachten van buurtbewoners omwille van de geluidshinder die onze koelinstallaties veroorzaakten. Vandaag de dag kunnen wij ons als ondernemers zonder zorgen focussen op de zaak en dat omwille van een ingenieus plan van Hein Augustus. Dankzij nieuwe buiten-units met afgesloten luchtschachten en een supplementaire geluidswand kan je onze installaties niet meer horen. Zijn probleemoplossend denkvermogen, persoonlijke aanpak en bereikbaarheid zijn tot op vandaag de dag een geschenk!

— Kristof Merckx
Zaakvoerder SPAR Merckx Voeding

5/5

Tijdens de zomermaanden kan de temperatuur in ons rouwcentrum – en dan vooral in de aula – enorm oplopen tijdens plechtigheden met veel aanwezigen en in de winter is wat bijverwarmen geen overbodige luxe. Dankzij de combinatie van een warmtepomp met zonnepanelen en airco’s, kunnen wij het hele jaar door een aangename omgeving creëren en tegelijkertijd onze energiekosten in de hand houden. Van bij het uitwerken van een aan de omgeving aangepast energieplan tot de uiteindelijke uitvoering van de werken is alles prima verlopen. En last but not least: de ploeg liet alles spic en span achter. Wat kan een mens nog meer verwachten?

— Joris Van Capellen
Gedelegeerd Bestuurder Uitvaartzorg Van Raemdonck

5/5